Over ons

Mijn naam is Louise, veelal ook wel op diverse fora dan wel facebook e.d. bekend als Gweaneth.
In 2006 ben ik de miniaturenwereld ingerold, daar werd ik al snel bekend door mijn haakwerk.
Dat ik zo klein begonnen ben te haken, komt eigenlijk door mijn man.
Ik haak al vanaf mijn 6de jaar. Vervolgens in de loop der jaren kwam ons huis een beetje vol met kussens, dekens, mutsjes, tasjes, dasjes, etc. waardoor mijn man bijna in wanhoop riep dat ik maar voor het poppenhuis moest gaan haken want dat nam minder ruimte in... Niet dus...
Mijn uit de hand gelopen hobby en liefde voor haken is duidelijk te zien in de hoeveelheid poppenhuis haakwerk wat ik inmiddels als assortiment heb.
In elk stukje haakwerk, hoe klein ook, zit een stukje liefde en vreugde van mij. Want zeg nou zelf; je moet wel heel veel plezier hebben aan en houden van het haken om er gemiddeld 8-10 uur per dag er aan te besteden...

Sinds 2012 staan we al op beurzen, in de loop der jaren zijn we uitgegroeid van een 1.5 meter hobbymatige verkoop naar een bijna 4 meter officieel bedrijf Gweaneth's Dream, uitgebreid met een ruim assortiment modelbouw gereedschap.
Ons streven is om op elke beurs nieuwe artikelen in het haakwerk dan wel het gereedschap te hebben.

Helaas zijn er op beurzen een aantal "copy-cats" die ons naäpen qua gereedschap, wij staan daarboven en alleen wij geven volledige tevredenheidsgarantie en advies op ons kwaliteits gereedschap!
Wij garanderen dat wij geen "rommel" verkopen.