Algemene voorwaarden

BEDENKTIJD:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling/verpakking niet verbroken is.
Bij verbreking van de verzegeling/verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (nadat het retour bij ons ontvangen is).
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 7,25 (2021) per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via gweaneth@gmail.com of via de contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour bij ons ontvangen is.
Door kleurinstellingen van uw beeldscherm dan wel browser, kunnen de kleuren van de door ons geplaatste foto`s in onze shop niet voor 100% gegarandeerd worden. Retourneren op kleurafwijking wordt derhalve niet geaccepteerd.
Uiteraard als een artikel ondanks onze controle, defect wordt geleverd, is een ruiling dan wel retour toegestaan. U mag ook ruilen op een beurs of op ons thuisadres (die u desgewenst ontvangt).

UITZONDERING MAATWERK:
Haakwerk die u via deze webwinkel in opdracht laat maken, worden speciaal voor u op maat gehaakt volgens de door u opgegeven maten en/of kleuren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

GARANTIE:
Wij geven op al ons gereedschap (gebruikte messen, plakpotloden, etc. uitgezonderd) een volledige garantie (1 jaar) op fabrieksfouten en mankementen die niet door onjuist gebruik zijn ontstaan. Op de ©VETUS pincetten zit zelfs levenslange garantie (hiervoor geldt ook; mits deze niet door onjuist gebruik zijn beschadigd).

COPYRIGHT:
Het is verboden om afbeeldingen en teksten van onze webshop te gebruiken zonder dat daar toestemming voor is gegeven door de auteur. Uiteraard zijn alle werkstukken die ontworpen en gemaakt zijn door Louise Nijboer-Staric, automatisch voorzien van een copyright. Toestemming om de werkstukken na te maken wordt nooit gegeven.

PRIVACY:
U kunt van ons verwachten dat wij discreet met uw gegevens omgaan en deze absoluut niet aan derden verstrekken. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw bestelling in goede orde af te handelen.